Det skedde någonting inatt, även om vi har en vecka kvar innan allt återgår till det vanliga var det som om hösten tog vid. Ett skifte, i alla fall i sinnet. I naturen dröjer sig sensommaren slött kvar, är det inte den ljuvligaste tiden? Dagarna känns som de multiplicerats med 1.5 och på kvällarna finns tid, inte bara en stadig ström av rutiner och måsten innan dagen är slut och alla ska stoppas om. Mitt sinne är mycket i boken nu. För det är vad hösten är för mig, att min älskade bok äntligen ska finnas på riktigt. Inte bara vara digitala filer, timmar nedplöjda i Word, dagar av fotograferande. Oändliga rätter som provsmakats av vänner och min familj. Utan födas in i obestruket papper, vita sidor med den subtilaste ton av värme, linne och sidenband och foliering. Halvklot och ingrediensregister. En dedikering och personliga berättelser om maten och varför just den är med på sidorna. Förhandsbeställningen har börjat bra, jag är så tacksam för att ni har velat beställa boken. Framförallt den signerade har ni beställt, och jag dagdrömmer om vad jag ska skriva till er på det där första uppslaget. Har du inte beställt boken men är sugen är jag oändligt tacksam om du vill göra det, det är tydligen väldigt viktigt i den här spännande och mystiska bokbranschen, förhandsbeställningar. Konkurrensen är enorm och det kan vara avgörande för en boks framtid, att det finns ett intresse tidigt för att boken inte ska falla in i skuggorna. På den HÄR länken hittar du det signerade exet av boken. Och på den HÄR länken kan du förhandsbeställa den vanliga versionen. Båda levereras i oktober. Jag längtar så mycket efter att få dela alla recepten med er, kanske lättar min nervositet lite då. För även om jag är nervös inför lanseringen så är jag ändå trygg i att maten är riktigt, riktigt god. Det vet jag med hela mitt hjärta, kan vila i och se fram emot när ni lagar och äter själva och tillsammans med de ni älskar.