Det är med lite nerver jag säger godmorgon denna söndag, för i skrivande stund håller jag på och packar iordning min utrustning och mina ingredienser till Sthlm Food & Wine, där jag ska laga mat på scen, framför publik, för allra första gången. Det ska bli roligt men det känns också som om jag är en reinkarnation av mig själv som en 10 år gammal flicka, lekandes TV-Shop i mitt barndomsrum. Vilka underliga vägar livet för oss ned för. Jag har bestämt mig att laga kokosmjölksgröt på polenta och chia med päron och honung och även ugnsbakade fattiga riddare. Två rätter som är väldigt mycket min typ av mat. Snäll, vacker, enkel att servera till många. Festligt med inte svårt och med omtanken i fokus. Hoppas den ska uppskattas och kanske till och med att vi ses några av oss? Mässan ska tydligen vara otroligt välbesökt och rolig. Jag ska laga mat 10:30 på Stora scen, och 12:15 på SMAK-scenen. Efter matlagningen finns jag i Norstedts monter, C13:61 där man kan köpa boken och få den signerad såklart. Hoppas vi ses där annars hörs vi lite senare!