Idag hittar ni mig här i soffan, jag ska spendera hela dagen med att skriva två samarbeten men framförallt ska jag styra upp höstens söndagsrecept och tankar inför ett nytt matprojekt jag jobbar på. Men med det kommer frågan, vad äter folk egentligen? Eller vad vill folk äta mer av? Vad äter ni och vad är relevant? En vän till mig jobbar med mat på ett stort företag och hon berättade att hälsa är en av de saker deras (väldigt vanliga) kunder rankar som topp tre saker de skattar som mycket viktiga. Är det viktigt för er? Jag blev faktiskt förvånad och det kanske är en del av min bakgrund och att jag aktivt tagit avstånd från allt vad restriktiv diet heter som gör att hälsa inte är en naturlig del av vad jag själv tänker på när jag lagar mat? Å andra sidan är min mat ganska hälsosam ändå, utan att det varit en beslutsfaktor eftersom det är rätt varierat, mycket grönsaker, bra fett, få halvfabrikat och så vidare. Men hur är det för er? Och i vilka tillfällen är det ni vill ha inspiration? Festmat, veckomenyer, få ingredienser, något helt nytt eller trygga klassiker man vet funkar? Kött kommer det inte bli men mer fisk till exempel? Det vore så intressant att höra era synpunkter om vad ni faktiskt vill ha, inte för att jag ska ändra hela mitt sätt att laga på men för att vi kanske kan finkalibrera vart vår sweet spot ligger så vi är samstämda? Help a girl out. x