Ska vi ta en titt på några av de saker som skett senaste tiden? Sommarvärmen har varit total ett par dagar och jag har kunnat bära den jättefina korta svarta klänningen Elsa och jag gjorde för Lindex. Är så otroligt glad för hela kollektionen verkligen, använder plaggen jättemycket och tycker de är smickrande, lättburna och att kvaliteterna är fina. På midsommar kommer Ellen, Jacob och barnen till oss på Back och då ska jag ha den långa vita klänningen tror jag! Jag ska sluta trötta ut er och tjata om det men jag är helt överväldigad av hur mycket jag har att plugga nu de sista veckorna, jag vet att jag inte är unik i det här men det är det första jag gör när jag vaknar och det sista jag gör innan jag sommar känns det som. Det upptar liksom hela min existens just nu.Det till trots har jag otippat nog haft energi att laga en del roliga recept senaste tiden. Ett friskhetstecken hos mig, det brukar betyda att jag är rätt glad och nöjd trots allt. Det här är ett recept jag gjorde för att jag ville visa det otroliga tricket att felfritt steka fisk krispig genom att lägga bakplåtspapper i pannan. Fisken kan inte fastna eller falla sönder och du får perfekt yta varje gång. Omöjligt att misslyckas. Belugalinser äter vi ofta, just frästa med lök och morötter och reducerade i buljong blir de smakrika och glossiga, ja ni får prova helt enkelt. Vill man se hela receptet filmat finns det här.Krispig lax med belugalinser4 port600g laxfilé, mittbit med skinn150 g belugalinser2 morötter, fint hackade2 färska lökar, fint hackade2 lagerblad500 ml grönsaks- eller kycklingbuljong2 dl creme fraiche1 knippe dill2 citronerRuccolaOlivoljaSaltPepparBakplåtspapperFräs morötter, lök och belugalinser i en generös glugg olivolja i 4-5 minuter. Slå på buljong och lagerblad och låt reducera ner, ca 30 min.Blanda creme fraiche med zesten av en citron, saften av en halv citron, merparten av dillen och smaka av med salt och peppar.Lägg ett bakplåtspapper i en panna och olja båda sidor. Salta och peppra båda sidor av laxen ordentligt och lägg sedan laxen i pannan med skinnsidan ned och stek på relativt hög värme 10-12 min. Ta av pannan av värmen och vänd laxen och låt gå klart sista minuterna på eftervärme.Toppa linserna med ruccola, lax, sås och sista dillen. Servera med citronklyftor! Sist men inte minst fick jag häromdagen ett DM från en person som ifrågasatte det här med yta och verklighet. En tjej som var rätt irriterad över att allt ska vara så fint hela tiden, vilket jag ändå kan känna att jag respekterar och förstår frustrationen kring. Jag kan själv känna samma sak och även om min reaktion kanske inte är att känna mig pressad på det sättet, utan snarare lite.. tom kanske? Ska jag vara rak så är det väl absolut en drivkrafterna till varför jag nu sakta backar ur rummet bildligt talat. Men alla fall. I den andan så avslutar jag med en bild på en lunch - turkisk yoghurt, hallonkompott, aprikoser och körsbär med granola och italiensk hasselnötskräm. Och så den kompletterande bilden på samma dags förmiddagsfika. För båda de här sakerna finns ju och ingen är mindre sann än den andra. Tänker det är bra att komma ihåg också.