Jag jobbar på ett nytt projekt som nästan är för stort för att jag ska våga tro det är på riktigt och funderar mycket på mat och vad man mår bra av att äta såhär års när mörkret smyger sig på. Vad som är i säsong och vad som är riktigt, riktigt gott. Det här gamla receptet som jag gjorde för Make it Last för ett par år sedan är exakt ett sådant recept så därför tänker jag att det förtjänar att delas igen, på den här plattformen också. Hoppas ni ska tycka om det, så som jag gör. BRUSCHETTA MED SVAMP OCH BRIE 4 Portioner 4 tjocka skivor surdegsbröd 400 g blandad svamp, såsom Karl-Johan, ostronskivling, trattkantareller eller skogschampinjoner 2 msk smör 1 purjolök 300 g Brie Salt & svartpeppar Rensa och borsta svampen och riv in mindre bitar. Stek i en torr panna tills all vätska har kokat bort. Skiva purjolöken fint och lägg den och smöret i pannan tillsammans med svampen. Salta och peppra och stek tills svampen är gyllene och purjolöken mjuk och genomskinlig. Rosta eller stek brödskivorna och lägg på två tjocka skivor brie och toppa med ett par generösa skedar av svampblandningen. Avsluta med ett varv med pepparkvarnen och lite flingsalt och servera sedan <3