Sofia Wood
Sofia Wood har en bakgrund i mode-, konst- och designbranschen. Hon har också ett brinnande matintresse, under hösten 2019 släpps hennes allra första kokbok, ”Chez Wood – en kokbok för vardag, vila och fest”. Bloggens syfte är att vara en inspirerande plats för uppskattning av ett personligt hem, vackra ting och medveten mat. Sofia bor med sin man och tre små barn lummiga Enskede i Stockholm i en färgfylld gammal lägenhet. Tillsammans med Elsa Billgren har Sofia också trend- och livsstilspodden Billgren Wood.

Podcast

BillgrenWood är Sofia Woods och Elsa Billgrens trendpodcast som de gör tillsammans med oss på ELLE. Läs mer och lyssna på podden här >

BillgrenWood är podcasten där Elsa Billgren och Sofia Wood spanar mot nästa avokadomacka, William Morris-tapet och fredagsbukett. De analyserar uppkomsten av specifika trender och grubblar över framtidens klassiker. När blir någonting intressant och varför blir det så? Vilken är nästa stora Instagramhajp och vad i hela friden ska man leta efter på loppis?

Vill du annonsera i eller göra något samarbete kring podden, kontakta oss så berättar vi mer. Mejla [email protected] så hjälper hon er.

Senaste avsnittet kan du lyssna på här: