Den här sommaren är vår första på vår nya gård och för första gången har vi fått njuta av trädgården på riktigt. För trädgården var faktiskt en av de största anledningarna till att vi flyttade hit, en lummig liten oas där alla är välkomna att odla precis vad de vill eller bara njuta av raderna av prunkande rosor, pioner och alla oändliga krukor med pelargoner som tagits ut för att få njuta av sommarsolen. Så i och med att vårt liv till stor del flyttat ut under de här månaderna har också alla våra luncher och middagar med vänner gjort det. Vi har haft barnkalas, 40-års brunch och söndagsmiddagar här ute, fredagsfir och måndagsfrukost. Att bo här känns som ett sånt life hack, vi som är så ohändiga får ändå njuta av vad vi har saknat med hus, men slipper det vi inte klarar av i form av skötsel och fix. Jag ska tipsa om den drink jag serverat i sommar också, sötsyrliga proseccobubblor med massor av granatäpple. Om man är många är det perfekt eftersom gästerna kan förse sig själva, det är bara att duka upp ett litet bord med en vacker kanna med den färdigblandade granatäppeljuicen, ett stort fat uppbrutna granatäpplen och en champagnehink med Prosecco på is så får alla förse sig själva. Du behöver: 8-10 glas 2 dl granatäppeljuice 1/2 dl granatäppelsirap 2 granatäpplen 1 flaska Castelmondo Prosecco Gör såhär: Häll upp granatäppeljuice och granatäppelsirap i en vacker kanna och ställ kylt tills du är redo att servera. Bryt upp granatäpplen och lägg upp på ett fat. Fyll ett glas med 1/3 del granatäppeljuice. Toppa med prosecco och några granatäppelkärnor. Servera direkt.